JEGYEK

ALMAVIRÁG FESZTIVÁL

Az Almavirág Fesztiválon a részvétel ingyenes. Néhány programra regisztráció szükséges és néhány program csak rácalmási lakosok számára elérhető. Rúzsa Magdi koncertje kivétel, erről a következőkben olvashatnak.

RÚZSA MAGDI KONCERT

Rácalmási lakosok részére a koncert ingyenes, de karszalagra szükség van a beléptetéshez. A karszalagokat március 18-tól április 27. 18 óráig, munkanapokon 7-15 óra között, a Jankovich-kúriában lehet átvenni, lakcímkártya és személyi igazolvány bemutatásával. A fesztivál napján, április 28-án 9-17 óráig is kiválthatják még karszalagjaikat a helyszínen, a kúria területén található információs pultnál is, a fennmaradó mennyiség függvényében. Felhívjuk a figyelmet, hogy nem érdemes az utolsó napra hagyni a karszalagok kiváltását, mert a rendezvény befogadóképessége véges!

Nem rácalmási lakosoknak a koncertre a belépő 5.000,- Ft/fő. A jegyek árusítása március 18-án kezdődik. A jegyeket megvásárolhatják a Jankovich-kúriában, munkanapokon 7-15 óra között, vagy online, az alábbi gombra kattintva.